2013. július 27., szombat

10.rész~Jó vagy rossz döntés?!


Rara pov:
Krissel egy kicsit még lent voltunk a parton,majd elmentünk hozzájuk.Most tuti ki van rám akadva Nana apja,de szarok rá.Mindig is unszimpatikus volt számomra a nagybátyám.Utáltam vele edzeni.És ez az évek alatt nem változott,de nem is fog.Utálom,ha parancsolgatnak.Még a saját szüleim sem tudnak parancsolni nekem,nem majd Ő.Na ne nevettessen.
Éppen az ebédlőbe beszélgettünk mikor megcsörrent a telefonom.Anyu nevét írta ki a kijelző.Pár másodperc gondolkodás után felvettem.
-Szia kislányom..-szólt bele idegesen anyu.-Ide tudnál jönni a gyakorló pályátokra?
-Szia anyu..-szólaltam bele végül én is.-Persze 10 perc és ott vagyok..-ezzel letettem.-Ennek meg mi baja?-kérdeztem magamtól.-Kris ne hara...-kezdtem bele,de Baekhyun félbe szakított.
-Kris,Kris!E-egy másik falka van az erdőbe!-lihegve jött be.
-Hogy mi?-kérdezte ki kerekedett szemekkel.-Hol vannak most?
-Azon a helyen,ahol felfedtük magunkat Rara előtt..-hadarta el.
-D-de hisz az a gyakorló pályánk é-és anyuék is ott vannak most!-dadogtam.Azonnal oda kell mennem..-mondtam magamba.-Nana,gyere megyünk!
Azonnal elindultunk.Ahogy hallottam Krisék is elindultak.Nem foglalkoztam velük.Abban a pillanatban csak a szüleimre összpontosítottam.Néha-néha megálltunk,mivel mégis csak normális emberek vagyunk így nem tudtunk folyamatosan gyors tempóba menni.

Mikor odaértem 1-2 farkas már a földön feküdt.A bátyám,ha jól láttam a karjánál megsérült.Krisék pedig a másik falkának támadott,Apu meg mindenkire lőtt.
-Megörültél?-kiáltottam rá.-Azonnal tedd el azt a szart!-mentem oda hozzá.
-Kislányom,ne szólj bele!-lőtt még egyet.
-Kérem ne lőjön!-kérte meg Nana is.Apa,mintha meg se hallotta volna.-Az isten bassza már meg magát ne lőjön a kurva életbe bele már!-kiabált rá Nana.Apa meglepetten a lányra pislogott.-Ne nézzen rám így,tegye le azt a szart!-mondta szemrebbenés nélkül.
Nagyon féltem,hogy a fiúkat fogja meglőni véletlenül.De csak lőtt,lőtt és lőtt.Aztán hirtelen a semmiből egy farkas támadott rám..Beleharapott a karomba.Egy kisebb sikoly hagyta el a számat.Aztán jött Kris és egy pillanat alatt széttépte az utolsó farkast is.Én még mindig a földön feküdtem a vállamat fogva.Farkas alakba odajött hozzám,majd előttem visszaváltozott.
-Ne aggódj minden rendben lesz!-kapott ölébe.Anyuék hitetlenkedve néztek fel rám.
-E-ez lehetetlen..-mondta anyu.Barátom nem reagált arra,amit mondott anyu.
-Azonnal kórházba kell vinni..-ezzel elindult velem ki az erdőből.Apura pillantottam félve,akinek arcáról meglepettséget lehetett leolvasni.Féltem,hogy velem is azt fogja csinálni,mint bátyámmal.Csak remélni tudtam,hogy nem.

Nana powo:
Annyira el voltunk Baekhyunnal hogy észre sem vettem hogy csörög a telefonom.Rara apja volt az.
-Igen?.-kérdeztem
-Gyere a gyakorló pályára most.-jelentette ki,bele sem tudtam szólni már ki is nyomta a telefont.Nagy szemekkel néztem barátomra aki ugyan úgy nézett rám.Rossz érzés fogott el és szaladni kezdtem Baek kezét fogva.Ahogy oda értem a rossz érzésem be igazolódott.Farkasok voltak és Rara szülei.Apja már lőtt is párat mire én rá szóltam elég erélyesen de az öreg csak nem tágított.Felém jött egy farkas de Baekhyun elém ugrott és meg védett.
-A fel állás az hogy te fedezel engem és én téged.-mondta majd át változott.Nem érdekelt hogy Rara szülei ott voltak.Baekhyunt le terítette egy farkas de én le rántottam róla,majd el kapta a nyakát és meg ölte.Halottam hogy Rara fel sikít,felé néztem és láttam hogy le terítette egy farkas de nem sokáig mert Kris szét tépte.Majd el vitte kórházba ha jól halottam.Nekünk még volt egy kevés dolgunk,de féltem hogy mi lesz ha vége a harcnak.Nem is kellet sok az összes rénk támadó farkas meg halt.Majd Rara apja Baekhyun felé tartotta a fegyverét,gondolkodás nélkül elé álltam.De most már felém tartotta a fegyvert.
-Nana azonnal állj el onnan.-mondta az bácsikám
-Nem.-jelentettem ki
-Ő is csak egy farkas őt is meg kell ölni.-mondta nénikém
-Mi van?.-akadtam ki és meg fogtam a hátam mögött Baekhyun kezét
-Jól hallottad!Most pedig tágulj a közeléből!.-kiabált rám bácsikám
-Tudod mit nem vagy az apám.Nem te mondod meg  hogy mit is csináljak.És különben is szarok a véleményetekre.Szeret engem és én is őt ennyi.-jelentettem ki
-Ha nem mész onnan előbb veled végzem.-mondta bácsikám
-Rajta.Gyerünk.Ölj csak meg.-mondtam és tártam szét a kezem.Meg húzta a ravaszt,be csuktam a szeme és vártam a golyót.De az nem talált el.Lassan és félve nyitottam ki a szeme,Beakhyun állt előttem de előtte is állt valaki.Rara bátja állt előttünk és ránk mosolygott,ki kerekedett szemekkel néztem rá ahogy barátom is meg lepődött hogy nem őt érte a lövés.
-Fiam te meg..-kezdett bele nénikém
-Nem hagyom hogy velük is azt csináld mint velem.És húgira is ez vonatkozik.-jelentette ki fájdalmasan.A lövés a vállát érte a lövés.Le rogyott a földre és a vállát fogta,le guggolt mellé Baekhyun és tartotta én meg indultam bácsikám felé.Nem érdekelt hogy a rokonom egy nagy rúgással ki rúgtam a kezéből a fegyvert majd be húztam neki.Nénikém csak állt ott.
-Ha még egyszer meg próbálod meg ölni Baekhyun akkor én öllek meg.-mondtam neki mire ki kerekedett a szeme
-De ő gy farkas.Vérszomjas állat akik csak gyilkolnak.-mondta nénikém
-Ők gyilkolnak.Néztetek már tükörbe?Ohh istenem ti szentek vagytok mi?Meg öltök olyan farkasokat is akik nem tettek semmi rosszat sem.Meg öltétek a szerelmem és családját.-kiabált keservesen Jiho én meg csak álltam és néztem bácsikámra.
-Vigyük kórházba.-mondtam Baekhyunnak
-Nem hiszem hogy jó ötlet lenne.-mondta Baek és Jiho is egyet értett vele
-Mert?.-értetlenkedtem
-Mit mondasz majd?Jó napot éppen farkasokkal harcoltunk mikor az apa meg akarta ölni téged és a szerelmed de én elétek álltam?Szerintem egyből a zárt osztályba vinnének minket.-mondta Jiho
-Jó de akkor hova vigyünk?.-kérdeztem közben Beakhyun fel vette a hátára
-Hozzák visszük.-mondta Baek és el indult vele majdnem futva.Nehezen de tartottam az iramot barátommal,mikor oda értünk Baek egyszerűen be rúgta az ajtót és be ment.A srácok kerek  szemekkel néztek Baekhyunra és rám.Gyorsan el mondtuk hogy mi történt majd Baekhyun és Suho el mentek egy szobába és el látták Jihot.Én addig ott idegeskedtem és próbáltam fel hívni Rarát hogy vele mi van de csak ki csöngött,reméltem minden rendben van vele és a gyagyás barátjával is.Miután mind a két srác ki jött a szobából és fel pattantam és oda mentem hozzájuk.
-Hogy van Jiho oppa?.-kérdeztem
-Jobban a golyót és össze is varrtuk a sebet,most alszik.-mondta Suho és meg törölte a kezét
-Köszi.-mondtam fáradtan
-Gyere te is pihenj le.-mondta Baek és húzott a szobája felé.Ott mind ketten el dőltünk az ágyon és csak a plafont bámultuk vagy 10 perce.
-Apa ki fog akadni.-mondtam a csendet meg szakítva
-Csak nem.
-Had vázoljam fel a rózsás kis helyzetünket.Nem elég az hogy apuci kicsi lánya(ez vagyok én) be pasizott,az még hagyán de egy farkas a barátja.És képzeld a mi családunk farkas vadászok.Tehát ez azt jelenti hogy téged is meg akarnak majd ölni.De abba én bele halnék.-mondtam mire meg szorította a kezem és magához húzott.
-Ha kell el szököm  veled.-mondta mire el nevettem magam
-Ez most tök olyan mint Romeo és Júlia.-mondtam mire ő is el mosolyodott.
-De lesz egy nagy különbség.Mi nem halunk meg hanem boldogan élünk.-mondta és még szorosabbra zárta karjait körülöttem.
-Rendben.Benne vagyok.-mondtam és lassan el nyomott az álom.





















8 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos lett főleg,hogy a fiúk olyan édesen védték a lányokat :D Remélem RaRa-nak nem lett semmi komolyabb baja :D
    Hamar hozzátok a kövit :D ♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülünk,hogy tetszik:D♥ és sietünk vele :3

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Sietünk vele :3 Omo~Köszönjük a hozzászólásokat!<3<3

      Törlés