2013. június 20., csütörtök

3.rész~Gyilkosnak születtél!

Rara pov:

-Oppa!-szólítottam meg.- Ommáék mit titkolnak előlem?-kérdeztem meg tőle,hisz Ő az a személy akivel szinte mindent megosztanak.
-Nem titkolnak előled semmit!- vált egy kicsit idegessé,mire én felvontam a szemöldököm.
-Én meg Lejla hercegnő vagyok!- lebegtettem szempilláim.-Na köpd ki!
-Ezt nem nekem kéne elmondanom,hogy mi folyik körülötted..-csóválta fejét.
-Nem érdekel,hogy kinek kéne elmondania,de én most szeretném tudni...-váltam agresszívvá,mire megszeppent.
-Ezt a 20. szülinapodon kellene megtudnod,de mivel már sejted elmondom.- ült le egy törött fa törzsére.-A családunk már évezredek óta..-kezdett bele,de egy kis hátas szünetet tartott.
-Mond már!-ütöttem meg vállát.
-Farkas vadászok!-mondta ki hirtelen,mire teljesen lesokkoltam.Tehát ezért kell ennyi mindent tanulnom..Gondolkodtam el..-Gyilkosnak születtél te is!-mondta bátyám..Mintha hangjába fájdalmat véltem volna felfedezni,felnéztem rá és egy könnycsepp gördült le arcán.
-Oppa,mi a baj?-kérdeztem aggodalommal teli hangon.
- Beleszerettem egybe..-törölte le könnyeit.- Apuék megtudták,és megölték az egész családját a lánynak.- bámult maga elé.-Mérhetetlen nagy düht éreztem.Megvetettem anyuékat ez miatt..Nem csinált semmi rosszat az a család egyetlen egy embert sem öltek meg..Jó szándékkal érkeztek ebbe a városba.Apu nagyon sok ideig nem állt velem szóba,de anyu mondta neki,hogy adjon nekem még egy esélyt..De azóta a nap óta gyűlölöm apát,amiért elvette tőlem azt a személyt akit mindennél jobban szeretek.-ekkor ökölbe szorította a tenyerét.-Nem akarom,hogy te is farkas vadász legyél,mint én..-fordította felém a fejét.
-Ki mondta,hogy az akarok lenni? Appa annyira egy szívtelen dög...- motyogtam.-Mindig is tudtam,hogy nincs rendben valami az öreg fejével..Miért tette ezt veled?-kérdeztem mérgesen.
- Ezt maga se tu..-kezdett bele,de egy morgás félbe szakította.A hang forrásához emeltem tekintettem egy farkas falka lépett elő..Az élükön az alfa..Valamiért nem éreztem félelmet..Bátyám azonnal felállt,s előkapta fegyverét.
-Ne csinálj semmit!-szóltam rá.
A vezérük közeledni kezdett felénk,mire én is elindultam.Csak pár centi választott el  minket csak néztünk egymás szemébe,annyira ismerős volt tekintette..Mind közül Ő volt a legszebb..
Hirtelen vonyított egyet,mitől egy kicsit összerezzentem..Megfordult majd a többi farkas is követte példáját,s elmentek.
-E-ez me-meg mi volt ?-kérdezte dadogva bátyám.Nem válaszoltam csak figyeltem a távolodó falkát.-Hallod,amit mondtam?- ekkor felé fordultam.
- Menjünk haza!- jelentettem ki még mindig sokkos állapotba.Nem szólt többet elindultunk..- Oppa!-szólítottam meg futás közben.- A farkasok emberi alakban is tudnak vagy szoktak közlekedni nem?
-A legtöbb igen,de vannak olyanok is akik csak farkas bőrben közlekednek,ezek általában embert is ölnek,viszont akik emberbőrbe azok általában,ha ölnek is embert okkal teszik..- magyarázta el.
-És te ezt honnan tudod?-álltam meg a házunk kapuja előtt.
- Ezt Ő mondta..-hajtotta le a fejét,biztos nagyon szerethette vagy szereti azt a lányt..Legszívesebben elküldeném aput a sunyiba.Bementünk a házba,mire anyuék nagy mosollyal az arcukon köszöntöttek,Omma megakart ölelni,de kikerültem és felsuhantam a szobámba.Gyors lezuhanyoztam,s írtam egy sms-t Nanának,hogy jöjjön a Han-folyóhoz sürgősen beszélnem kell vele.Pár perc múlva érkezett az üzenet,hogy félóra múlva ott lesz..Nem volt kedvem itthon maradni ezért elindultam,elég hamar odaértem a han-folyóhoz nekitámaszkodtam a korlátnak.
Megvetettem anyuékat már én is azért,amit tettek a bátyámmal.
Lepergett a szemem előtt az erdőben történtek ,furcsa érzés öntött el.Még félelmet sem éreztem.
Hirtelen megjelent egy kép arról a farkasról,aztán Krisről..

Nana powo:

Mikor haza értem kezdődött a pokol.Vagy 4 kilométert kellet futnom,a 3 kilométernél azt hittem ott pusztulok meg de nem apa szerint kell a kondi de ennyi minek?!Mikor végre haza értem a futásból le fürödtem és ettem valamit.Gondoltam  le ülök egy kicsit tv-t nézni de jött egy sms-em Rarától.Azt írta találkozni akar velem a Han partjánál.Gyorsan vissza írtam neki hogy fél óra és ott vagyok.Lezuhanyoztam mert büdösen még sem megyek keresztül a fél városon,majd fel öltöztem fel vettem egy kis farmert meg egy semleges pólót.Otthon szóltam hogy elmegyek és majd jövök.Gyorsan le is értem a Han folyóhoz.Rara ott támaszkodott egy korlátnál.Oda mentem hozzá és köszöntem neki.
-Szia na mit szeretnél?Hova menyünk?.-kérdeztem mosolyogva de ő nem mosolygott csak bámult rám.
-Valami baj van?.-kérdeztem de még mindig nem mondott semmit csak el indult mit tudom én hová.Vagy 20 perce sétálhattunk mikor egy erdőhöz értünk.Csak néztem körbe de semmi olyat nem láttam amit akartam volna.
-Na jó minek jöttünk ide?.-kérdeztem
-Mert mondani akarok valamit.-mondta Rara sejtelmesen
-Valaki bántott?Mond meg ki volt szét csapom.-kezdtem fel húzni magam.Nem szeretem ha Ranát baszogatják.
-Nem nem semmi ilyen.-mondta Rara nyugtatás képen
-Akkor mond már.-mondtam
-A mi családunk mármint a tied is hát izé hogy is mondjam.-kezdett el makogni nekem
-Nyögd már ki.-mordultam rá
-Farkas vadászok vagyunk.-mondta ki egyszerűen én meg azt hittem rosszul hallok.
-Hogy mik?.-kérdeztem vissza
-Jól hallottam farkas vadászok vagyunk.A szüleink azért képeztek ki hogy meg öljük a farkasokat.-mondta
-Mi a fasz?.-akadtam ki majd Rara mindent el mondott a tesójával is kapcsolatban nagyon fel húztam rajta magam.Hogy lehetnek ilyenek senkinek nem ártottak akkor miért kellet őket le mészárolni mint valami holmi állatokat.Hallottam valami neszt a fák árnyékából és arra kaptam a fejem.Lassan 12 farkas jelent meg előttem.Oké most akadtam ki de úgy rendesen.Már épp mondani akartam volna valamit Rarának de ő csak az egyik farkast nézte és a farkas is őt.
-Azt ne mond hogy róluk beszéltél?.-kérdeztem Rarát de nem válaszolt ezért meg indultam felé mire elém ugrott egy farkas és vicsorgott.Nem ijedtem meg pedig az lett volna a legértelmesebb dolog abban a pillanatban de nagyon mérges voltam mindenkire,anyáékra hogy nem  mondtak semmit sem hogy miért is képeztek ki ennyire a nagybátyámékra hogy azt tették amit.Csak fel húztam magam ahogy az a farkas ott áll köztem és Rara között és vicsorog.
-Na ne vicsorogj itt nekem mert ki tépem a bélést a szádból.-mondtam neki mire még jobban vicsorgott és meg indult felém de én is felé.Most lesz majd haszna hogy apával annyit edzettem.De valamelyik farkas gondolom az alfa el vonyította magát.És vissza ment a helyére de közben valamelyik farkas nagyon rá morgott és elém állt.
-Remek.-szűrtem fogaim közül majd a farkasra néztem aki felém közeledett.Nem tudom mi vezérelt de ki nyújtottam hogy meg tudjam fogni.Már majdnem meg érintettem de vissza húztam a kezem,mert mi van ha leharapja mi mit tudom én.Szemeiben láttam valamit amit szavakkal nem lehet el mondani,olyan volt mintha ismerném valahonnan,nyüszített egy kisebbet és fejét a kezem felé tolta.Mikor meg érintettem kezemmel fejét valami melegség járta át egész testemet.Mintha ismerném és ezáltal meg is bízom benne.Le guggoltam elé mire kicsit össze rezzent de én is.Le ült előttem és csak nézett rám.
-Hogy tudnál te akár egy embert is meg ölni.Ez teljességgel lehetetlen.-mondtam neki de szerintem csak magam biztattam.El kezdett zsibbadni a lában ezért le ültem,már nem rezzent össze csak az ölembe dugta a fejét és hagyta hogy simogassam.
-Nana azért nem hinném hogy ezt kellene.-mondta Rara és rám mutatott ahogy egy farkas feje van az ölemben és simogatom
-Nyugi nem lesz semmi gáz.De ezt te mondod nekem úgy nézed azt a farkast mintha ismernéd.-mutattam minden bizonnyal az alfa felé aki csak nézett engem.Vonyított  egyet mire az ölemben nyugvó farkas fel kelt és oda ment a többi farkashoz a sorba.Én is fel keltem és Rarához mentem mégsem hagyom egyedül.Ránk néztek a farkasok majd az alfára.Mintha bólintott volna egyet.Mintha körülöttük termett volna egy felhő,el kezdtek fel egyenesedni én csaj azt a farkast figyeltem aki az előbb még az ölemben feküdt.Mikor teljesen ember alakban köpni nyelni nem tudtam.De ahogy el néztem Rara is alig bírta fel fogni.
-Melyik ötök morgott rám?.-kérdeztem csípőre tett kézzel.Mire mind egy emberre mutatott.Taora aki csak nézett rám és mosolygott.
-Még egy ilyen és véged.-mondtam neki mire nyelt egy nagyot.Beakhyun csak nézett de én nem néztem rá.Krist néztem aki csak Rarát nézte és úgy szint.Aztán meg indult Rara felé én meg Rara elé léptem azért csak óvatosan a dolgokkal alapon.Ő csak meg fogta a vállam és rám mosolygott,majd elém lépett mire Kris megölelte.Csak nagyokat pislogva néztem rájuk hogy mi van.
-Kris kedveli Rarát.-mondta egy hang mögülem amitől nagyon meg ijedtem.
-És még ő a nagy farkas vadász.-mondta Tao
-Na kuss.Nem kéne beszólni.Szerinted van a hátamon szem?.-kérdeztem Tao-tól aki meg indult felém.Én is meg indultam felé majd az a hülye gyerek fel kapott az ölébe és ugrott velem egy hatalmasat.Vagy 15 métert ugorhatott fel a levegőben én meg görcsösen fontam kezem nyaka köré.Ha most le dob tuti kísértem majd halálom után.Mikor földet ért velem csak mosolygott.
-Te eszednél vagy?.-kérdezte tőle Baekhyun és közben maga mellé húzott
-Most mit vagy úgy oda nem lett semmi baja.-mondta Tao
-De lehetett volna.
-De nem lett.Nyugi már.Ő élvezte.-nézett rám és meg csak el mosolyodtam és mellé léptem majd és jól seggbe rúgtam.
-Nekem nem úgy tűnik.Na gyere ide Nana.-mondta Bae és én mellé léptem.Megint nyugalom fogott el mellette valahogy nem féltem tőlük.

6 megjegyzés:

  1. Mivel valaki(!) rám erőszakolta, hogy írjak véleményt, így muszáj írnom. Had örüljön, mint majom a farkának. :'D Na szóval...: Örülök, hogy megfogadtad a tanácsom Ildi és írtál még hozzá egy pötitetanót (kicsit jelent Dóri nyelven). ˘-˘ DE amúgy nagyon jó lett. *-* Tao meg ne bolháskodjon, mert én is felkapom és ugrok vele akkorát, hogy fájni fog neki. xD ByunBaek meg továbbra is cukorbogyesz. :3 Érzem az édes ízét a számban. x'D Viszont én is haragszom ám amiatt, hogy csak úgy megölték a farkaslányt és a családját. ˘-˘ Hát milyen munka ez? >< Semmit sem ártott nekik, és senkinek se, erre tessék.. >< Megfejelem, de komolyan~ ˘^˘ Visszatérve... :'D Nádon nádon nádon (és még 5milliószor) nádon jó lött. ^^ Kíváncsi vagyok a folytatásra. ^^ Csak így tovább! Hwaiting! ;) :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki erőszakolta rád? xDD Mert én biztos nem.. xD Csak annyit mondtam,hogyha nem írsz akkor nem beszélek veled.. xDD amúgy az a farkas lányos story csak úgy magától jött nem így terveztem :D xD köszönjük :D

      Törlés
  2. köszi:D igyekszünk :D és látom nem csak én vagyok ilyen fejelgetősxD Tao egy állat de szeretjük Baek meg az uram ezért cuki pofa :D<3

    VálaszTörlés