2013. június 19., szerda

2.rész ~Mit titkolnak?

Nana powo.
Nagyban ülök a helyemen és nézek ki a fejemből mint mindig.Semmi kedvem nem volt a mai naphoz.Fáradt voltam.Épp egy töri órán aludtam mire arra keltem fel
hogy a lányok visítoznak.Komolyan azon voltam hogy megfejelem valameilyiket(és agresszív énem színre lépett),de vissza fogtam magam és inkább a tanát nőre
néztem aki csak mosolygott.Majd valaki ki rúgta alólam a széket.
-Hogy rohadnál meg.-mondtam neki és át akartam húzni az asztalán mire a tanár nő engem ordít le
-Lee Nana azonnal fejezze be.Miféle viselkedés ez kérem!.-kiabált rám
-Ki rúgta a széket alólam.-próbáltam védekezni
-Nem érdekel viselkedj rendesen.Így kell bemutatkozni az új osztálytársaknak?.-vont kérdőre miközben le ültem.
-Szünetben találkozunk.-mondtam mikor már nem figyelt rám a tanár.A csávoka nyelt egy nagyot.Mindenki sorban be mutatkozott de csak néztem ki a semmibe.
-Én oda akarok ülni.-mondta egy ismerős hang de elég fáradt jó inkább lusta és zabos voltam forgolódni.A csávoka megint rugdosta a székem.
-Ha ezt még egyszer meg csinálod és esküszöm.....-nem tudtam be fejezni mert a tanár félbe szakított
-Rendben Nana ha már ennyire buzgó vagy az órámon te fogod körbe vezetni az új diákokat.-mondta a tanár nő én meg elsápadtam
-Ne már.-siránkoztam
-Nincs apelláta ez lesz és kész.-mondta egy srác ült le mellém.
-Luhen vagyok.-nyújtotta a kezét amit elfogattam,mert taplósság nem el fogadni
-Nana.-mutatkoztam be én is
-A rend bontó.-szólalt meg a srác mögülem
-Nem aki be veri a képed szünetben.-mosolyogtam rá kedvesen.És halál komolyan is gondoltam.Igaz apa azt mondta ne verekedjek ha nem kell de most eléggé fel
tolta az agyam,és ha nem érti meg hogy ne rugdossa azt a tetves széket hát akkor én meg értetem vele.
-Nem gond ha osztoznod kell a könyveden.Nekem még nincs és hát izz.-mondta kicsit zavartan
-Nem dehogy tessék.-toltam középre
-Köszi.-mondta és kicsit el mosolyodott.Tök szép arca van.Mintha egy porcelán baba ülne mögöttem.Mikor kicsöngettek a srác bolt az első aki ki ment.Komótosan
fel keltem és össze pakoltam a cuccaim.Szerencsére egész nap ebben a teremben leszünk.Oda mentem az új diákokhoz és végig néztem rajtuk majd meg akadt
a szemem egy személyen.
-Te.-mutatunk egyszerre egymásra majd elnevette magát én meg elmosolyodtam
-Ti ismeritek egymást?.-kérdezte Luhen mellettem
-Reggel ő mutatta meg merre kell mennem.-mondta Baekhyun
-Áh értem.-esett le a többieknek is
-Kim nem tudod ki ült mögöttem,.-kérdeztem egyik osztálytársam
-Valami Jonghi asszem miért?.-kérdezte
-Annak verem be a képet csak találkozzak vele.-mondta mérgesen
-Miért?.-kérdezte mosolyogva és oda jött közénk és fel ült a padra
-Mert aki nyomi kirúgta alólam a széket.Rá szóltam erre a tanár ki csesz le hát persze hogy engem.De utána csak folytatja tovább.Most meg ki húzta a belét.-mérgelődtem
-Kis méreg zsák.-mondta Baekhyun
-Gondod?.-néztem rá
-Kezdek félni tőled.-mondta Luhen mire átkaroltam a vállát
-Neked nem kell.-mondtam neki mosolyogva mire kifújta magát és rám mosolygott.
-Nana unni.-kiabált be Rara és vagy 6 srác mögött állt.
-Heee?.-kérdeztem kulturáltan.
-Mit csinálsz?.-kérdezte
-Hát éppen ismerkedem.Te?.-kérdeztem
-Én is.-mondta és oda jött közénk a többiekkel együtt. A srácok gyorsan be mutatkoztak de a nevüket már most elfelejtettem.Remek.Jól van Nana szárnyalsz ma is.
Becsöngetésnél Rara és a többiek vissza mentem a termükbe én meg elfoglaltam a helyem.Luhan ült végig mellettem de egyszer észre vettem Baekhyun tekintetét,
ahogy engem néz.Mikor észrevette hogy észrevettem csak küldött felém egy mosolygott amit én viszonoztam is majd vissza fordult.Következő szünetben végig
vezettem őket a suliban.Baekhyun kicsit bunkó is volt meg nem is.Mikor az óráim véget értek elindultam haza persze megint busszal mentem.Mikor be ültem egy
szabad helyre le akartam tenni a táskám de már valaki volt mellettem.Nagyon meg ijedtem.
-Nyugi csak én vagyok..-mondta Baekhyun
-Azt istenit.Meg akarsz ölni?.-kérdeztem mire csak rám mosolygott,mire kicsit meg ütöttem
-Ezt miért kaptam?.-kérdezte és simogatta a fájó testrészét
-Mert meg akartál ölni.-mondtam neki és ki néztem az ablakon.
-Mondom hogy nem is.Én tuti nem akarlak meg ölni sőt.-mondta és arcom maga felé fordította hogy rám tudjon nézni.Nagyon szép szeme volt.Valamit fel ébresztett bennem de nem tudom hogy mit is pontosan.Valami le írhatatlan érzést.Közben meg érkeztünk a megállóhoz és le szálltam.Meg vártam még el megy a busz és csak utána indultam haza.


Rara pov:

Körbevezettem az új tanulókat a suliba,épp a B szárnyat mutattam be nekik mikor Nanát láttam meg.Odakiabáltam neki,mire Ő meg "kulturáltan" visszakérdezett..Bemutatkoztak nekik a srácok majd vissza kellett mennünk az osztályunkba.A kémia tanár persze,hogy nem volt tekintettel az új osztálytársainkra és kiosztotta a dolgozatokat,persze nekem csak is jól jött,mivel hibátlan lett.
- Na Hoobae hányas lett?-fordultam hátra gúnyos mosollyal az arcomon.,mire fülét,farkát behúzva csusszant lejjebb a székén.Imádom csesztetni a kölyköt.Az óra hátralévő részét trollkodással töltöttem.A végén  már papír  galacsinokat kezdtem dobálni és véletlenül a tanárt találtam el.Az én drága padtársam eszméletlenül röhögni kezdett,mire én egy szúrós pillantással illettem.
- Ki volt ez?-vette fel a földről az összegyűrt papírt,majd rám nézett,mielőtt megszólalt volna bevetettem az ártatlan kiskutyaszemeket.
- Jihoon te voltál?- nézett a mögöttem ülő fiúra idegesen.
-Mi? De..Én  meg se....-kezdett habogni.
-Az igazgatóiba most!-mutatott az ajtó fele,mire Ő lehajtott fejjel távozott.
-Édes a bosszú!-vigyorogtam el.
- Gonosz.-súgta fülembe Kris,hangjától kirázott a hideg.-Tetszik a stílusod.-mosolygott,mire megint zavarba jöttem.Remek sikerült már kétszer zavarba ejtenie.
-Aranyos vagy ilyenkor.-kuncogott,mielőtt reagálni tudtam volna megszólalt a csengő.
-Rara!-szólított meg Jae Wook az iskola népszerű pasija és egyben legjobb barátom is.- Nincs kedved délután eljönni velünk a kávézóba?-kérdezte,mire megráztam a fejem.
-Ne haragudj,de bátyámmal futni megyek mert este nem ér rá és azt mondta mindenképp el kell mennünk.-forgattam meg szemeim.
-Rendben..-jött oda hozzám majd hosszasan megölelt.-Majd akkor máskor.-engedett el bólintottam egyet,s elköszöntem tőlük..Az ajtóban Krisék vártak.
-Hát ti?-kérdeztem meglepetten.
-Gondoltuk megvárunk,mégis csak ne egyedül menj haza..-mosolygott Kris.
-Oooh,hát ez igazán kedves tőletek.-indultunk el.Hazafelé mesélnem kellett magamról.Igazából mindent megakartak tudni rólam,de legfőbb kép Kris kérdezősködött.Mikor hazaértem hosszas búcsú után bementem a házban.
- Gyerünk húgi,gyorsan öltözz át aztán gyere!-kocogott le a lépcsőn az én egyetlen bátyám.
- Egy perc Oppa!-szaladtam fel a szobámba,majd villám gyorsasággal átöltöztem,majd kimentem a szobámból..Appáék szobája előtt elhaladva beszélgetést hallottam így hát fülelni kezdtem.
-Újra itt vannak!-mondta Omma aggodalommal teli hangon.-Annyira félek,hogy valami baja lesz Rarának.-kezdett pityeregni.Omo,vajon miről beszélhetnek?
- Rara,erős lány..-nyugtatta Appa.-Megtudja magát védeni,ha kell.
-És,ha nem?- kérdezett vissza ingerülten.
-Rara,gyere már!-kiabált testvérem,mire feleszméltem,s lassan,de elmentem az ajtó mellől..-Mitől kell magam megvédeni?-gondolkoztam.
Elindultunk futni egy kis erdőbe tévedtünk be először nem díjaztam az ötletet mert még sosem jártam erre felé,de bátyám mondta,hogy semmi baj nem fog történni.
-Oppa!-szólítottam meg.- Ommáék mit titkolnak előlem?-kérdeztem meg tőle,hisz Ő az a személy akivel szinte mindent megosztanak.

3 megjegyzés: